Spiele

Fortnite Chapter 3 Tilted Towers releasedatum gelekt: dit is wanneer het interessante punt terugkeert

Fortnite kantelbare torens - 1278 x 720

Fortnite heeft zeker zijn plaats verdiend om te blijven in de gaming-arena, en het heeft geen tekenen van vertraging vertoond. Het is een spel dat elk seizoen constant evolueert en nieuwe cross-overs, locaties, wapens en gadgets toevoegt om het zo nu en dan fris te houden. Het spel werd vaak geprezen als zijnde in zijn hoogtijdagen toen Tilted Towers een ding was. Blijkbaar zou de plaats in hoofdstuk 3 zijn teruggekeerd. Dit is wat we weten over de terugkeer van de Tilted Towers naar hoofdstuk 3 van Fortnite.

Fortnite Hoofdstuk 3 Scheve Torens Releasedatum

Volgens HYPEX, een bekende leaker in de Fortnite-gemeenschap, De regio zou zijn comeback beleven op 18 januari 2022. Dit komt in een keer Drie jaar na zijn eerste vrijlating.

Het wordt verondersteld te worden gedetecteerd in de zesde fase van de dooi. Naarmate het seizoen vordert, zal de sneeuw langzaam verdwijnen, wat een zachte overgang naar de lente betekent. Als dit lek waar is, is dit een geweldige kans voor spelers die zijn gestopt met het spelen van het spel nadat ze de stad in eerdere evenementen hadden vernietigd.

Het is een beetje moeilijk om enthousiast te zijn over dat gebeuren, omdat lekken niet altijd onmiddellijk worden bevestigd. HYPEX heeft een zeer nauwgezette staat van dienst als het gaat om lekken. In ieder geval, als de taal terugkeert, verwacht dan dat er, zoals hij het uitdrukte, een „grote inhoudsdag“ zal zijn.

Fortnite is begonnen aan seizoen drie, hoofdstuk één, met nog iets meer dan twee maanden te gaan tot het einde. Je kunt ook verschillende uitdagingen aangaan, zoals Timber Pines, als het terrein verandert. Het kan de taak moeilijker maken als deze niet eerder is voltooid.

Het is een elektronisch spel Nu gratis beschikbaar op alle grote platforms, waaronder Nintendo Switch, PlayStation 4, 5, Xbox One, Series S/X en pc. Battle Pass is nu ook uitgebracht voor 950 V-Bucks.


Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"