Spiele

Het online uitbreiden van Wii voor Nintendo Switch zou logisch zijn

nintendo switch online Het kan soms te wensen overlaten met zijn online verbinding, maar de bibliotheek met nostalgische games van vroege Nintendo-consoles verbetert de deal echt. Het kan tegenwoordig moeilijk zijn om NES- en SNES-games te spelen vanwege het gebrek aan emulatie, dus Nintendo Switch Online biedt een handige manier om enkele van deze beste consolegames op een Nintendo-console te spelen. Het lijkt erop dat Nintendo ook extra waarde in het idee ziet, gezien de door N64 aangedreven uitbreiding en Sega Genesis die in 2021 voor NSO zijn uitgebracht. Er zijn tal van andere consoles die in de toekomst soortgelijke uitbreidingen kunnen krijgen, en naar verwachting zullen ze Nintendo veel van een van hen.

De Wii-uitbreiding voor Nintendo Switch Online lijkt bijzonder lucratief, aangezien de Switch en Wii een aantal belangrijke dingen gemeen hebben. Beide zijn enorm populair op een manier die maar weinig andere Nintendo-consoles hebben kunnen bereiken, en ze testen beide de bewegingsbesturing op hun eigen manier. Deze bijzondere overeenkomsten maken NSO tot een ideaal platform voor Wii-spellen. Hoewel het niet eenvoudig is om elke Wii-game op een andere console te zetten, zijn er tal van klassieke games uit die tijd die een waardevolle aanvulling zouden zijn op de NSO.

Gerelateerd: Vijf jaar later heeft de Nintendo Switch nog steeds geen opvolger nodig

Switch en gelijkenis in Wii


Nintendo Switch OLED

Hoewel Nintendo veel consoles heeft om te eren op de Switch, van de GameCube tot de Game Boy, verdient de Wii speciale erkenning. Tot op heden is de Wii Nintendo’s bestverkochte thuisconsole met meer dan 100 miljoen verkochte eenheden, waardoor het ook een van de best verkochte thuisconsoles in de game-industrie is. Nintendo-consoles zijn over het algemeen succesvol, maar weinigen komen in de buurt van de 100 miljoen verkopen. De Switch is er echter bijna in geslaagd en kan dit doen voordat Nintendo ermee stopte. Gezien de erfenis van enorme Wii-verkopen, zou het geweldig zijn om Wii-games op Switch te zien als een viering van hun wederzijds overweldigende succes.

Praktisch gesproken zijn Wii-spellen de moeite waard om lid te worden van de NSO, simpelweg omdat het moeilijk kan zijn om Wii-spellen over te zetten naar toekomstige consoles. De Wii wordt bepaald door zijn bewegingsbesturing en veel games hebben vertrouwd op bewegingen van de speler. Voor het grootste deel is de game-industrie afgestapt van bewegingsbediening op thuisconsoles, waardoor deze technologie wordt overgelaten aan virtual reality, maar de Switch heeft nog steeds bewegingscomponenten in zijn Joy-Cons. Wii-poorten op toekomstige consoles zonder gyroscopen en bewegingsdetectie zullen veel van hun unieke mechanica verliezen, maar de switch kan nog steeds veel van de eigen controlesystemen nabootsen die Wii-titels definieerden.

Gerelateerd: Nintendo Switch Online moet een optie toevoegen om N64-games afzonderlijk te kopen

Wii Hits naar Switch brengen


De Wii heeft meer dan genoeg hittitels die hun weg naar de Switch zouden kunnen vinden. Super Mario Galaxy Klinkt als een logisch spel om in de nasleep nieuw leven in te blazen Super Mario Galaxyzijn verschijning in Super Mario 3D All Stars. Evenzo zou het geweldig zijn om het te hebben The Legend of Zelda: Princess of Twilight Op NSO nu Nintendo met succes een Switch-versie van heeft gemaakt Zwaard naar de hemel. tot de Wij sporten familie van games zoals Wij Sports Resort Het zou een tweede leven kunnen krijgen op de Switch, aangezien Nintendo Mii-personages als het avatarsysteem van de speler hield. Deze spellen staan ​​naast elkaar Mario Party 8, Super Smash Bros. Brawl, Kirby’s epische garen, En tal van andere Wii-aanbiedingen die allemaal lijken op hulpmiddelen voor een mogelijke NSO-uitbreiding.

Toegegeven, Wii-spellen zijn waarschijnlijk moeilijker te porten dan N64- of SNES-titels, simpelweg omdat ze moderner en daarom complexer zijn, maar het werk zal het uiteindelijk waard zijn. Er is veel Wii-nostalgie, wat betekent dat fans massaal zullen toestromen naar de nieuwe Nintendo Switch Online-uitbreiding die zich richt op Nintendo’s revolutionaire op beweging gebaseerde console. Gezien het kernconcept van de console, kunnen Wii-games in de toekomst moeilijk over te dragen zijn, dus deze voormalige Nintendo-ster verdient prioriteit bij deelname. nintendo switch online.

MEER: Mario’s minikaartdetails maken het de moeite waard om online op Nintendo Switch te spelen


Een Nintendo Switch OLED met witte Joy-Cons op tafel
Moet Nintendo’s volgende console net zo modulair zijn als de switch?

Nintendo zal uiteindelijk een console moeten maken om de Switch op te volgen, maar moet deze ook modulair zijn of een meer traditionele vorm aannemen?

Lees het volgende

Over de auteur

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"