Spiele

Hoe de nieuwste PUBG Mobile Lite-update 0.22.1 in India downloaden? Downloadlink voor APK-bestanden en volledige installatiehandleiding

De talrijke updates die de ontwikkelaars regelmatig aanbieden, is een van de aspecten die bijdragen aan de enorme populariteit van PUBG Mobile Lite. De nieuwste versie is de 0.22.1 in-game update, die een paar dagen geleden is uitgebracht. Spelers kunnen de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite in India downloaden door de onderstaande link en stapsgewijze instructies te volgen.

Met de release van de lichtere versie hebben enkele unieke cosmetica hun weg ernaartoe gevonden. Gebruikers die het willen downloaden, moeten eerst 0.22.0 op hun apparaat installeren met behulp van het APK-bestand. Ze hebben dan toegang tot de 0.22.1 in-game update.

Hoewel Indiërs het spel niet mogen spelen, geeft deze pagina alleen een hint over hoe het spel te spelen zonder problemen met de server.

PUBG Mobile Lite 0.22.1 APK-downloadlink voor Indiase spelers: stapsgewijze installatiehandleiding

Spelers kunnen deze stappen gebruiken om het APK-bestand van PUBG Mobile Lite 0.22.0 te krijgen:

Stap 1: Om te beginnen, moeten ze op hun mobiele apparaat naar de PUBG Mobile Lite-website gaan, omdat deze het APK-bestand van de game bevat.

Het is echter mogelijk dat Indiase spelers de website niet vinden omdat deze voor hen wordt geblokkeerd. Dan kunnen ze op onderstaande link klikken om de update te downloaden:

PUBG Mobile Lite Nieuwste APK + OBB Directe downloadlink: Klik hier om te downloaden

Stap 2: Mensen moeten in de volgende stap op de optie „APK downloaden“ klikken. Nadat u dat hebt gedaan, begint het downloadproces van het bestand.

De bestandsgrootte van PUBG Mobile Lite is ongeveer 714 MB, daarom moeten spelers voldoende ruimte op hun apparaat hebben om te downloaden en te installeren.

Stap 3: Vervolgens moeten spelers „Installeren vanaf onbekende bron“ schakelen en het APK-bestand op hun apparaat installeren.

De vierde stap: PUBG Mobile Lite kan worden gestart zodra de installatie is voltooid. Individuele personen kunnen de in-game update voltooien om versie 0.22.1 te krijgen.

Lees verder

Gebruik VPN’s om PUBG Mobile Lite in India te spelen

Na het installeren van het spel kunnen spelers het moeilijk vinden om het spel uit te voeren, omdat de servers mogelijk geblokkeerd zijn. Zo kunnen gebruikers profiteren van de gratis VPN’s die eenvoudig kunnen worden gedownload van de Google Play Store. Enkele van de beste gratis VPN’s die te vinden zijn in de Play Store zijn:

  • Snelle VPN
  • 1.1.1.1
  • TurboVPN
  • Snelle VPN
  • TomaatVPN

Nadat de VPN is verbonden, kunnen spelers het spel gemakkelijk op hun apparaten spelen, maar ze kunnen tijdens het spelen van het spel een kleine hoge test ondergaan.

Lees verder

Als je dit artikel leuk vond, volg ons dan Google NieuwsFacebook, de sociale netwerksite, kabel, En Twitter. We zullen je van dit soort artikelen blijven voorzien.”


Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"