Spiele

Hoe een zorgpakket te krijgen?

sinds de lancering, pubg Bied spelers de kans om een ​​ander en intenser Battle Royale-spel te spelen. Er zijn veel gameplay-details om te maken pubg Leuk en uitdagend, inclusief de mogelijkheid voor spelers om sponsorpakketten te vinden. Care packs bevatten krachtige items en tools die spelers kunnen helpen om de enige overlevenden te worden van pubg slagveld.

pubgZijn grote kaarten, diverse uitrustingen en unieke situaties hebben hem in staat gesteld zeer populair te worden in een al populair genre. En nu dit pubg Officieel gratis op mobiel, er zullen meer spelers strijden om de vlaggenschiptitel. pubg Je plaatst spelers tegen twee spelers om de laatste speler(s) te vinden die overeind staan, en hoewel er wapens en schilden over de kaart verspreid zijn, vallen zorgpakketten willekeurig en bieden spelers items die verbazingwekkende kracht hebben en hen kunnen helpen anderen gemakkelijk uit te schakelen.

Gerelateerd: Multiplayer FPS-games zijn perfect voor nieuwkomers in het genre

Sponsorpakketten krijgen


PUBG-nieuwe-staat-Beryl-M762

Zorgpakketten vallen uit vliegtuigen, net zoals de spelers zelf de kaart betreden. Voeg wat van toe pubg‘Krachtige en nieuwe wapens helpen spelers bij het organiseren van een dodelijk arsenaal dat vijanden kan uitschakelen. Sponsorpakketten worden willekeurig over de kaart gegooid en zijn te horen als ze aankomen. Als ze vallen, stoten ze een paar minuten lang rode rook uit om ervoor te zorgen dat spelers ze kunnen zien. Elk pakket bevat verschillende uitrustingen, die allemaal van buitengewone waarde kunnen zijn pubg spelers.

Naast nuttige bepantsering en munitie bevatten Care Packages ook wapens die spelers nergens anders kunnen vinden. AWM, Groza en MG3 LMG zijn allemaal voorbeelden van de Exclusive Care Pack-wapens. Desondanks zijn de krachtige items in zorgpakketten niet altijd een zegen. Sponsorpakketten worden aangevraagd door spelers over de hele kaart, wat betekent dat het riskant kan zijn om ze te bezoeken. Het is beter voor spelers om pakketten te scannen voordat ze zich abonneren, zelfs tijdens het spelen pubg mobiel, waar dingen minder concurrerend zijn.

Voor ervaren spelers zijn sponsorpakketten echter niet altijd nodig. Alleen het hebben van goede apparatuur is geen garantie voor succes. En nu dit pubg Als je Xbox Game Pass verlaat, verliest de game een aantal vaste spelers, waardoor toegewijde fans moeten blijven vechten om de laatste speler te zijn die overeind blijft. Dus hoewel zorgpakketten zeker nuttig zijn en het landschap op het slagveld kunnen veranderen, is het even belangrijk om de ins en outs te kennen pubg Om de concurrentie te domineren. En in een vermakelijk spel als PlayerUnknown’s BattlegroundsDit is geen moeilijke taak.

pubg Nu beschikbaar op mobiel, pc, PS4 en Xbox One.

MEER: Beste wapens in PUBG: New Nation


Epische speelgoedwinkel gouden achtergrond
De Epic Games Store onthult op 20 januari een nieuwe gratis game

De Epic Games Store introduceert een nieuwe gratis game met bevestiging voor de gratis game die volgende week op donderdag 20 januari komt.

Lees het volgende

Over de auteur

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"