Spiele

Hoe Giovanni te verslaan (januari 2022)

Pokemon GO Het vierde zijn vijfjarig jubileum in 2021 en wordt gelanceerd in 2022 zonder tekenen van vertraging. De ARPG die het Niantic-genre definieert, blijft groeien en evolueren, met een groot aantal evenementen en functies die elke maand worden uitgebracht. Een van de meest populaire cursussen is: Pokemon GOGO Rocket-teamleiders, die elke maand worden uitgewisseld.

De baas van Team Rocket zelf, Giovanni, is een van de leiders waarover spelers in januari 2022 kunnen deelnemen. Hoewel zijn team een ​​paar van de beroemde Giovanni Pokemon heeft, bevat het ook enkele willekeurige keuzes. Spelers die deze maand Team GO Rocket Boss zelf willen uitschakelen, moeten het juiste team voor de klus erbij halen.

Gerelateerd: Pokemon: Waarom is Team Rocket zo geobsedeerd door Pikachu?

Pokemon Giovanni I in Pokemon GO


Perzische Pokemon

Geen enkele Pokemon-fan zou verbaasd moeten zijn dat Perzisch Giovanni’s eerste Pokemon in de strijd is. Perzisch wordt vaak gezien als de kenmerkende Pokemon van de GO Rocket Leader en is tot nu toe in elk van hun teams te zien geweest.

als een normaal type, Perzisch is alleen zwak om te vechten En Gebruikt normale, donkere, rots- en feeënbewegingen. Dit betekent dat Vechten of krachtige Rock Pokemon zijn de beste opties. Tyranitar of Terrakion met Smack Down kan zeer effectief zijn, net als Matchamp, Hariyama of Lucario met teller.

Pokemon Giovanni II in Pokemon GO


pokemon go nidoking vriend festival beloning

De tweede Giovanni Pokemon zal ook in januari 2022 zijn Kingler, Nidoking of Rhyperior. Dit kan het moeilijk maken om een ​​team tegen hem op te bouwen, aangezien geen enkele Pokemon alle drie kan weerstaan. Kingler is een waterig type, dus het is slecht voor elektriciteit en gras. Nidoking is een soort gif/aarde, En Zwak op land, ijs, psyche en water. Rhyperior is een aarde/gesteente type, Maak het Zwak voor water en gras.

Het enige punt van overlap tussen deze drie Pokemon is dat: Nidoking en Rhyperior zijn beide zwak voor gras. Dit betekent dat een Pokémon zoals Torterra met Razor Leaf of Zarude met Vine Whip ze allebei aan kan. Nidoking is niet zwak op Grass, maar hij weerstaat hem ook niet. Een aangepaste Pokemon zou goed zijn tegen Nidoking Empelion met waterval en waterkanon.

Pokemon Giovanni III in Pokemon GO


naamloos

Giovanni’s derde keuze in Pokemon GO Hij is Shadow Lugia, een krachtig type Psycho/Flying Pokemon. Omdat het een zeldzame mix van soorten is, zijn de zwakke punten van Lugia een beetje een vreemde keuze. Duiken Pokémon is zwak voor rock, stealth, elektrisch, ijs, donker, gevechtsbestendig, turf en paranormaal, en volledig immuun voor de aarde.

Met dit soort schade in gedachten, nemen de beste Pokémon de vorm aan van Lugia’s Shadow in Pokemon GO inbegrepen Melmetal, Zacian en Yveltal. Melmetal’s hoge weerstand maakt het extreem krachtig tegen de Lugia, terwijl het enorme schade kan aanrichten met Thunder Shock en Rock Slide. Zakian en Eveltal zullen het moeilijker hebben om Lugia’s aanvallen te overleven, maar ze zullen hem snel verslaan met hen. Dark en Electro-aanvallen zoals Snarl, Wild Charge en Dark Pulse.

Pokemon GO Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

MEER: Pokemon GO Complete gids voor algemene tips, trucs en strategieën


Sonic Frontier versus Super Mario Odyssey
Sonic Frontiers is misschien Sega’s antwoord op Super Mario Odyssey

Sega heeft de neiging om naar Nintendo-releases te kijken voor inspiratie over waar te gaan, en Sonic Frontiers kan aanwijzingen van Super Mario Odyssey gebruiken.

Lees het volgende

Over de auteur

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"