wie

Hoe je alle Spider-Man-films kunt streamen voordat je No Way Home ziet?

Dit is de definitieve manier waarop je elke Spider-Man-film kunt bekijken, zodat je klaar bent voor No Way Home.

Spider-Man: No Way Home is de derde aflevering van Tom Holland’s versie van Peter Parker voor het Marvel Universum, en zoals je waarschijnlijk weet, is hij niet de eerste die het blauwe en rode pak aanneemt.

En hoewel eventuele nee-zeggers misschien zeggen dat je niet alle Spider-Man-films hoeft te zien om van deze nieuwste film te genieten, is het niet alleen belangrijk om te zien hoe de personages door de jaren heen zijn veranderd, maar zoals we weten, de Marvel Multiverse zorgt voor een aantal wilde dingen, en het is niet onmogelijk dat er in de hele film onverwachte personages opduiken.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn alle live-action Spider-Man-films die je moet zien voordat je de Peter Parker van deze generatie in de bioscoop terugziet.

Hoe kijk je naar Spider-Man (2002)

Terugkijkend op een van de eerste mensen die de mantel van Spider-Man droegen, speelt deze ravotten uit 2002 Tobey Maguire als Peter Parker en de briljante William Defoe als de Green Goblin. Deze filmtrilogie, geregisseerd door Sam Rami, was voor veel mensen de eerste kennismaking met Spider-Man op het grote scherm, en we zijn blij te kunnen zeggen dat het niet teleurstelt, zelfs niet twee decennia later.

Je kunt afstemmen op de klassieke film van Sam Rami op Netflix, en als je geen abonnement hebt, kun je de film ook huren of kopen op Amazon Prime, iTunes, YouTube, Play Movies en andere verhuurdiensten.

Hoe Spider-Man 2 (2004) te bekijken

De tweede film in deze geweldige trilogie brengt Tobey Maguire terug en hij wordt vergezeld door misschien wel een van de beste schurken in de geschiedenis van Marvel in Dr. Otto Octavius, ook bekend als Doc Ock.

Spider-Man 2 volgt Peter terwijl hij omgaat met relatieproblemen met Mary Jane en vriendschapsdrama met Harry Osbourne, met een flinke dosis campy superheldengevechten die voor de goede orde worden gegooid.

In een vreemde gang van zaken kun je Spider-Man 2 niet op Netflix kijken zoals je kunt met de eerste film, maar velen zullen blij zijn te weten dat je de film kunt zien op de streamingdienst van Sky Now. En als je geen abonnement hebt, kun je de film huren of kopen bij Amazon Prime, iTunes, YouTube, Play Movies en andere verhuurdiensten.

NU bioscoop- en entertainmentbundel

NU bioscoop- en entertainmentbundel

Geniet van drie maanden NU bioscoop- en entertainmentcontent voor een aanzienlijk gereduceerd tarief, waardoor je deze kerst toegang hebt tot klassieke films en bingewaardige boxsets.

  • NU
  • 40% korting voor drie maanden
  • £11,98 per maand

Bekijk Deal

Spider-Man 3 (2007)

Spider-Man 3, de duidelijke verschoppeling van deze trilogie, is het bekijken waard net zo veel als de anderen, zolang je het maar als meer een komedie beschouwt.

Voor de derde keer terug met Peter, is er hier geen gebrek aan drama, want hij neemt het niet alleen op tegen Harry’s Green Goblin, maar ook tegen nieuwe schurken zoals Venom en Sandman. Dit is een goede film om deze trilogie af te sluiten en is het bekijken waard als je hunkert naar een aantal van de gekkere superheldenfilms die er zijn.

Dit kun je bekijken meesterwerk van de cinema op Netflix, en zoals altijd, huur de film op Amazon Prime, iTunes, YouTube, Play Movies en andere verhuurdiensten.

The Amazing Spider-Man (2012)

Deze film krijgt een geheel nieuwe cast en een heel nieuw verhaal, met Andrew Garfield in de rol van Peter Parker en Emma Stone in de hoofdrol als een van de beroemdste stripboekpersonages; Gwen Stacy.

Deze films laten veel van de campier-elementen van de eerste Spider-Man-trilogie achterwege en brengen ruigheid en realisme in het universum. In zijn eerste film neemt Peter het op tegen Dr Curt Connors, ook bekend als Lizard, terwijl hij probeert uit de buurt van Captain Stacy te blijven.

Je kunt afstemmen op The Amazing Spider-Man-film als je bekend bent met een Netflix-account, met de opties om de film te kopen of te huren op Amazon Prime, iTunes, YouTube, Play Movies en andere verhuurdiensten.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

De tweede en laatste film in deze franchise, The Amazing Spider-Man 2, vertelt het verhaal van de ouders van Peter Parker, met veel nadruk op de relatie tussen webslingeraars en zijn familie.

We maken ook kennis met Jamie Fox’s Electro, evenals met Dane DeHaan’s Green Goblin. We zullen dit niet voor je verpesten, maar als je geïnteresseerd bent in het zien van een van de meest iconische stripboekpanelen op het grote scherm, dan is dit een must-see.

Net als bij de laatste film ben je van harte welkom om The Amazing Spider-Man 2 op Netflix te kijken, met de mogelijkheid om de film te huren op Amazon Prime, iTunes, YouTube, Play Movies en andere verhuurdiensten.

NU bioscoop- en entertainmentbundel

NU bioscoop- en entertainmentbundel

Geniet van drie maanden NU bioscoop- en entertainmentcontent voor een aanzienlijk gereduceerd tarief, waardoor je deze kerst toegang hebt tot klassieke films en bingewaardige boxsets.

  • NU
  • 40% korting voor drie maanden
  • £11,98 per maand

Bekijk Deal

Spider-Man: Thuiskomst (2017)

In het heden is Tom Holland hier om ons de nieuwste aanpassing van de Spider-Man-held te geven, dit keer in het Marvel Cinematic Universe. Naast Holland speelt Zendaya MJ, en de grote Michael Keaton speelt de Vulture, die buitenaardse technologie gebruikt om ernaast geld te verdienen.

Homecoming is te vinden op Netflix, dus zorg ervoor dat je een lidmaatschap hebt als je de eerste film in de nieuwe trilogie wilt zien. Je kunt ook gratis meekijken op BBC iPlayer.

Spider-Man: Ver van huis (2019)

En voor de laatste film op deze lijst; Spider-Man: Far From Home pikt de draad weer op met Peter, dit keer op een schoolreisje door Europa.

Jake Gyllenhaal speelt de vreemde Mysterio, terwijl Peter MJ probeert te versieren zonder zijn geheime identiteit te laten ontglippen. Dit is een geweldige film om je tanden in te zetten, en het zet de plot van de volgende film, Spider-Man: No Way Home, perfect neer.

Blijkbaar is de enige plek om Far From Home te kijken op BBC iPlayer, wat betekent dat je niet hoeft te betalen om de film te huren op Amazon Prime of YouTube.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Überprüfen Sie auch
Schließen
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"