wie

Hoe kijk je The Book of Boba Fett: Hoe laat komt de eerste aflevering uit?

De première van The Book of Boba Fett bekijken: De nieuwste Star Wars-spin-offshow bevat de legendarische premiejager Boba Fett. Hier leest u hoe u kunt afstemmen op aflevering één.

Hier gaat het om. Niemand wist dat The Book of Boba Fett iets zou worden totdat het werd onthuld als onderdeel van de ongelooflijke finale van The Mandalorian seizoen 2.

Verdorie, tot het eerste seizoen van Mandalorian wist niemand zelfs of de gevierde premiejager nog leefde, nadat hij bijna 40 jaar geleden schijnbaar in de Sarlaac-put was uitgegleden in Return of the Jedi.

Helaas, hij leeft en is terug op onze schermen met zijn eigen show, een spin-off van een spin-off genaamd The Book of Boba Fett. Dus laten we die jetpack starten en een duik nemen in hoe je moet kijken. Als je geen tijd met vrienden en familie kunt doorbrengen, kun je samen kijken met SharePlay van Apple.

The Book of Boba Fett plot en trailer

Het achtergrondverhaal van Boba Fett is absoluut een integraal onderdeel van de Star Wars-overlevering. Hij was natuurlijk de Bounty Hunter die Darth Vader hielp om Han Solo op Cloud City te vangen in The Empire Strikes Back, en hem vervolgens in carboniet af te leveren aan Jabba The Hutt’s Palace op Tatooine.

Daarvoor was zijn vader Jango Fett de bron voor de klonen in de Star Wars-prequels en The Clone Wars-serie. Toen Jango aan zijn einde kwam door toedoen van Mace Windu in Attack of the Clones, bleef de kleine Boba (een ongewijzigde kloon van zijn vader) wees.

Hij groeide op om het Mandaloriaanse prieel van zijn vader aan te trekken en werd een premiejager in de Tatooine-onderwereld. Er werd echter gedacht dat hij zijn ondergang had ontmoet in Return of the Jedi. Dat was niet het geval.

Toen we hem voor het laatst zagen tijdens The Mandalorian, Boba (gespeeld door Temuera Morrison, die de acteur was die Boba’s vader Jango speelde in de Star Wars-prequels), vestigde hij zich op de voormalige troon van Jabba the Hutt op Tatooine, met Fennec Shand (gespeeld door daar wonderbaarlijke Ming-Na Wen) stond aan zijn zijde.

Boba werkte natuurlijk vroeger voor Jabba. In plaats van met angst te regeren, is hij van plan om met respect te regeren, volgens de officiële trailer van de serie. We gaan de komende paar maanden zien hoe Boba de louche onderbuik van de planeet bestuurt. Hieronder zie je de trailer.

Hoe het boek van Boba Fett . te bekijken

Disney Plus is de place to be voor alles wat met Star Wars te maken heeft, en The Book of Boba Fett is niet anders. De afleveringen worden wekelijks exclusief via het streamingplatform uitgezonden en de première is op woensdag 28 december.

Disney dropt de aflevering om een ​​minuut na middernacht Pacific Time in de Verenigde Staten, dat is 08:01 uur Britse tijd. Vanaf daar is de aflevering beschikbaar om op aanvraag te bekijken, op voorwaarde dat je een Disney Plus-abonnee bent.

Je kunt je nu aanmelden voor Disney Plus en bijpraten met The Mandalorian voordat je geniet van The Book of Boba Fett. Het is £ 7,99 per maand of £ 79,90 per jaar. U kunt zich hieronder aanmelden.

Meld je aan voor Disney+

Meld je aan voor Disney+

Disney+ biedt toegang tot tal van originele shows zoals The Mandalorian en Hawkeye, klassieke films en content van grote merken zoals Star Wars, Marvel en Pixar.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Überprüfen Sie auch
Schließen
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"