Spiele

Top 10 coolste Pokemon-ontwerpen (2022)

pokemon-BDSP-verborgen-vaardigheden-hoe-je-verborgen-vaardigheden-in-briljante-diamant-en-glimmende-parel artikel

Pokemon Het is een van de meest succesvolle franchises voor videogames aller tijden, met meer dan 380 miljoen verkochte exemplaren van de verslavende RPG’s. Terwijl je het land van Kantō of de uitgestrekte Galar-eilanden verkent, zul je enkele zakmonsters tegenkomen die tot je verbeelding spreken en je aantrekken met hun geweldige ontwerpen. Vandaag vermelden we de top 10 coolste Pokemon-ontwerpen.

Raykuza

Raycusa - Briljant - Diamant

Intimidatie is niet het eerste woord dat ik meestal kies als ik aan Pokemon denk, maar ik wil niet oversteken Raykuza In het hoge gras met een zwak feestje. Legendarische Pokémon die uit de derde generatie game kwamen Pokemon SmaragdSpelers kregen de kans om deze extreem krachtige Pokemon te bemachtigen, en de aanbidding van fans bleef gedurende de hele serie. In een generatie die is gedefinieerd voor geweldige ontwerpen, steekt Rayquaza ver boven de rest uit.

myoto

Mewtwo-Brilliant-Diamond

in menselijke vorm, myoto Het raakt de plek tussen mens en zondag. Gemaakt als een genetisch experiment, voedt zijn lust voor chaos zijn achtergrond en maakt het een topontwerp van de eerste generatie. Naarmate ontwerpen in nieuwe generaties innovatiever worden, zal de Mewtwo altijd de tand des tijds doorstaan ​​voor zijn ontwerp en om deze reden een favoriet blijven.

Gyarados

Pokemon-GO-Hoe-de-Gyarados-Hoed-voor-je-Avatar-krijgen

zee koning, Gyarados Het maakt een grote plons als het gaat om het opvoeren van het spel voor Pokemon-ontwerpen. De glanzende vorm was een van de eerste ervaringen die veel spelers hadden met het vangen van de nieuw ontwikkelde gouden en zilveren orks, en toen ik zag dat de magische rode gyarados een van de beste kinderfasen was van nogal wat mensen, waaronder ikzelf.

Houndoom

megahoundoom-pokemon-go-raid-tellers

Ze zeggen dat een hond de beste vriend van de mens is, en hetzelfde kan over hem gezegd worden HoundoomZijn ontwerp is een van de mooiste creaties van de mens. De Houndoom roept een gevoel van angst op bij zijn tegenstanders en straalt een soort energie uit die niet veel Pokemon-ontwerpen hebben geabsorbeerd. Zijn mega-evolutie tilt de zaken naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat hij als de alfa boven het peloton uitsteekt.

schaar

Zal Pokemon bezoeken

Insectofobie, of angst voor insecten, zoiets schaar Hij kan zijn vijanden provoceren met zijn creatieve vastberadenheid. Hoewel zijn klauwen niet alleen een hint zijn, kunnen ze een enorme klap uitdelen, en zelfs een angel als de dingen een beetje harig worden. De Scyther-evolutie vindt zijn plaats door een van Insect’s meest verbluffende Pokemon-ontwerpen te zijn, waarbij klassieke en futuristische inspiraties worden samengesmolten tot een geweldig groot pakket.

Greninja

Pokemon verenig greninja

Greninja Het heeft de stijl, inhoud en kracht van Shinobi en creëert een van de meest unieke Pokemon-ontwerpen tot nu toe. Terwijl hij voor het eerst een trendy sjaal lijkt te dragen, zul je verrast zijn om te ontdekken dat zijn krachtige tong is wat zich om zijn lichaam wikkelt, wachtend om zijn volgende tegenstander te raken.

corviknit

corviknit

Toen de Pokemon Sword en Shield voor het eerst werden aangekondigd, was er veel flikkering corviknitEn met een goede reden. Geïnspireerd door de Knights of the Olden Days, steekt het Corviknight-ontwerp uit boven de rest van de Bird Type Pokemon door iets heel anders te doen met zijn algehele uiterlijk.

Jarschump

Garchomp-Pokemon-Brilliant-Diamond-Shining-Pearl

Inspectie Jarschump Als bedreiging is het beste wat je kunt doen, voordat je je omdraait en rent met een zwak sterke Pokemon. Garchomp is een kracht, niet alleen in ontwerp, maar ook in zijn fysieke snelheid en veelzijdigheid. Als een pseudo-legendarische stijgt Garchomp alleen in absolute rust boven zijn machtige partners uit.

Arceus

Doe-Arceus-Coming-to-Pokemon-GO

„de oorsprong“ , Arceus Het heeft een prachtig, hemels en organisch ontwerp dat het iets moeilijks geeft om te matchen met andere Pokemon. Arceus, een mysterieus wezen, wordt gecrediteerd als de maker van de Sinnoh- en Ransei-regio’s, en het is heel goed mogelijk dat hij de maker is van alle wezens in de wereld van Pokemon.

Pikachu

Pikachu-briljante-diamant-glimmende-parel

eenvoudig en effectief, Pikachu Het is al jaren de mascotte van de Pokemon-serie, en met een goede reden. Kleurrijk, schattig en over het algemeen goed gemaakt, Pikachu is het uithangbord sinds de eerste generatie speelgoed. Laat bijna iedereen een foto zien van ons favoriete gele knaagdier en ze weten meteen de naam.

Hier is onze lijst met de top 10 Pokemon-ontwerpen! Om je opwindingsniveaus te behouden voor de volgende versie van Pokemon Legends: ArceusBeschikbaar op 28 januari 2022 op Nintendo Switch, bekijk onze handleidingen voor Pokemon: Brilliant Diamond en Shining Pearl, samen met tips en trucs voor Pokémon GO!

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"