Spiele

Top 10 crossplay-titels die je nu kunt spelen (2022)

tussen ons - graag gedaan

Crossplay Het is een opwindende functie die in veel nieuwe games is gebruikt, van puzzelgames tot first-person shooters. Hier zijn 10 van de beste games die cross-play-compatibiliteit bieden in 2022.

Tetris-effect: online

Tetris verbonden effect 2

Tetris-effect: onlineBeschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, het is een platformonafhankelijke visuele gamepad met de bekende gameplay die we allemaal gewend zijn. Zet de blokken op een rij, maak Tetris en verzamel grote punten. Dit onderscheidt zich echter van veel andere versies van Tetris, met zijn soundtrack, die elektrische pulsen bevat die blijven groeien en pulseren terwijl je je hoge scores blijft pushen, en visuele effecten die je hele scherm vullen.

Jinshin-effect

Jinshin Impact Shin Min

Jinshin-effect, beschikbaar op iOS, Android PC, Playstation 5 en Playstation 4, is een online RPG met gratis roaming-gameplay met een uitstekende verhaalmodus. Je neemt de rol aan van een tweeling, belast met het beschermen van het land, het zoeken naar koopwaar en genieten van het prachtige landschap. Crossplay wordt volledig ondersteund op alle platforms, zodat je op elk platform met iedereen kunt spelen. Bezoek onze gidspagina voor handige gidsen over Genshin Impact.

Maine Ambacht

minecraft keeper

Maine ambacht, Het is beschikbaar op Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc en beschikt over een krachtige set Crossplay-opties, zodat je je vrienden overal mee naartoe kunt nemen naar je speelkamer. Bouw, maak en overleef met maximaal 8 van je vrienden op verschillende platforms terwijl je je een weg door de nacht bouwt, verkent en vecht. Of doe wat je wilt, het is tenslotte Minecraft! Bezoek onze gidssectie voor handige tips, zoals waar je de beste zaden kunt vinden.

Tussen ons

rsz_1rsz_fcpavznvkaex72c

Tussen onsBeschikbaar op Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, is het ultieme cheat-spel. Iedereen voor zichzelf terwijl je missies uitvoert, je schip verkent en je best doet om op te gaan in je poging je bemanningsleden te vermoorden. Hoewel iemand misschien een „mijt“ lijkt, is het misschien niet de persoon die u denkt dat hij is, omdat u een spoedvergadering roept en de verkeerde persoon evacueert. Wees het laatste team dat overeind blijft in dit spannende mysteriespel dat je met al je vrienden kunt spelen!

Call of Duty: War Zone

Call-of-Duty-Warzone-juni-30-Update-Patch-Notes

Call of Duty: War ZoneBeschikbaar op Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, het is een snelle first-person shooter waarin je het opneemt tegen maximaal 150 andere spelers, op verschillende platforms. Wanneer je je bij een team aansluit, of het alleen doet, ben je altijd tot het einde in een bliksemsnelle strijd. Voor tips en trucs om uit te blinken in Warzone, zie onze Warzone-gidssectie.

Het is een elektronisch spel

Fortnite Hoofdstuk 3

Het is een elektronisch spelBeschikbaar op Nintendo Switch, Android, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, is een Battle Royale-game die je op de Battle Bus zet om plezier te hebben. Vecht tegen 100 andere spelers in een hectische third-person shooter, je kunt verschillende skins kiezen uit vele populaire franchises, waaronder Marvel, DC, Halo, God of War en meer! Je bent altijd geïnteresseerd in iets nieuws, aangezien Epic Games altijd bezig is met het creëren van nieuwe modi, evenementen en meer, die je hier kunt bekijken, samen met handleidingen over hoe je de beste kunt worden in de game.

No Man’s Sky

No-Mans-Sky Update-3.74-1

No Man’s SkyBeschikbaar op Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, het is een uitgestrekte ruimte-saga die je veel verder brengt dan we ons kunnen voorstellen en begrijpen. Hoewel de game in ruwe vorm werd uitgebracht, heeft Hello Games er jaren over gedaan om het tot een van de meest unieke avonturen te maken die er zijn. Gelukkig hoef je niet alleen het onbekende in te trekken, aangezien Crossplay op alle platforms is ingeschakeld, zodat je 4 van je beste vrienden kunt meenemen op het avontuur van je leven.

pokemon verenigt zich

pokemon unite halloween-evenement 1

pokemon verenigt zichBeschikbaar op iOS, Android en Nintendo Switch, dit is een snelle MOBA (Massively Online Battle Arena) die jou en je team van Pokemon tegen 5 andere spelers plaatst, waarbij extreem snelle reflexen nodig zijn om punten te scoren en je tegenstanders neer te halen. Door de mogelijkheid te bieden om je personages naar wens te bouwen, zul je zeker een favoriete Pokemon vinden om te gebruiken om de concurrentie te verpletteren, en je kunt onze handleidingen bekijken voor meer nuttige informatie.

roblox spel

Roblox-Anime-Star-Simulator-codes

roblox spelBeschikbaar op Android, iOS, Xbox One, Xbox Series X/S en pc, het is een online platform waar mensen games kunnen spelen die door andere Roblox-gebruikers zijn gemaakt. Je kunt in verschillende soorten games zoeken en bijna alles vinden wat je maar kunt bedenken, van RPG’s tot zeer gepolijste fangames. Je kunt ook skins maken en kopen om je personage een unieke look en feel te geven. Voor handige handleidingen over hoe u aan de slag kunt gaan met Roblox, gaat u naar het gedeelte met gidsen hier.

Het geluid van oorlogen

omslag 6

Het geluid van oorlogenBeschikbaar op Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4 en pc, zodat je de leiding kunt nemen over veel zware machines uit de Tweede Wereldoorlog en grote veldslagen kunt creëren waar Michael Bay jaloers op zal zijn. Traag en methodisch of snel en hectisch, er is geen gebrek aan manieren waarop je War Thunder kunt spelen. Van het vliegen met klassieke vliegtuigen tot het overnemen van de grond in een zware tank, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat concludeert onze lijst met de 10 beste multiplayer-titels die je nu kunt spelen. Het beste van de meeste van deze spellen is dat ze gratis te spelen zijn, met een in-game aankoopoptie, dus je bent het aan jezelf en je vrienden verplicht om vandaag iets nieuws te proberen!

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"