Spiele

Xbox Game Pass komt volgende week minimaal 5 dagen gamen

Een van de belangrijkste redenen om je te abonneren op Microsoft Xbox Game Pass Abonnementsservice is toegang tot game-releases op de eerste dag. De mogelijkheid om een ​​compleet nieuwe game te spelen zonder iets meer te betalen dan de Xbox Game Pass-kosten is enorm, en als je de neiging hebt om regelmatig nieuwe games te kopen, kan de service dit praktisch betalen. Microsoft heeft in januari al verschillende nieuwe games op Xbox Game Pass toegevoegd, maar volgende week komen er meer.

Microsoft moet nog alle nieuwe Xbox Game Pass-games onthullen die in de tweede helft van de maand verschijnen. De aankondiging zal waarschijnlijk begin volgende week komen, maar voorlopig weten fans dat er in de tweede helft van januari 2022 een aantal games naar Xbox Game Pass komen. Op basis van wat er al is aangekondigd voor Xbox Game Pass, lijkt het erop dat onze abonnees in het minste De eerste vijf wedstrijden van vandaag om naar uit te kijken volgende week.

GERELATEERD: Rainbow Six Extraction Preload nu beschikbaar voor Xbox Game Pass-abonnees

Deze nieuwe Day 1 Xbox Game Pass-games voegen zich bij de eerder uitgebrachte Xbox Game Pass Day 1-games die al in januari zijn toegevoegd, zoals: voetgangersEn Spelunky 2en co-op shooter anacross. Alles bij elkaar genomen, gaan deze games een lange weg in het rechtvaardigen van een Xbox Game Pass-abonnement voor pc- en Xbox-gebruikers.

Nieuwe Xbox Game Pass-games voor januari 2022


regenboog zes extract xbox game-logo
 • Gorogoa – 4 januari
 • Olya – 4 januari
 • Infanterie – 4 januari
 • Sintel – 6 januari
 • Mass Effect: Legendary Edition (Xbox Game Pass Ultimate / PC Game Pass) – 6 januari
 • Otter Prairie – 6 januari
 • Spelunky 2 – 13 januari
 • Anacrusis – 13 januari
 • Niemand redt de wereld – 18 januari
 • Hitman-trilogie – 20 januari
 • Pupperazzi – 20 januari
 • Rainbow Six Extractie – 20 januari
 • Windjammers 2 – 20 januari

De eerste vijf dagen van Xbox Game Pass-games die volgende week gepland staan, beginnen Niemand redt de wereld 18 januari is de nieuwste game van Drinkbox Studios, de ontwikkelaar achter de veelgeprezen game guacamelli spellen, Niemand redt de wereld Het is een actie-RPG met een goed humeur en online coöperatieve ondersteuning. Drinkbox heeft een bewezen staat van dienst in het regelmatig leveren van games van hoge kwaliteit, dus de kansen zijn goed Niemand redt de wereld Het zal weer een pluim zijn in de ontwikkelaarsdop. Xbox Game Pass-abonnees zullen het te weten komen zodra het beschikbaar komt op 18 januari.

Op 20 januari wordt Xbox Game Pass vier dagen lang op dag één uitgebracht, allemaal op één dag. Dit omvat wat onlangs werd onthuld Hitman-trilogie, een groep huurmoordenaar 1En 2, En 3 Die volgende week op meerdere platforms wordt gelanceerd. De nieuwste drie Sluipmoordenaar De games hebben positieve recensies ontvangen van zowel critici als fans, met speciale lof Hitman 3. Nu kunnen Xbox Game Pass-abonnees alles uitproberen voor de prijs van hun abonnementsgeld.

Hitman-trilogie zal zich bij hem voegen Pupperazzi, een spel dat op zijn zachtst gezegd veel varieert in toon. terwijl Hitman-trilogie Het is een ongelooflijk gewelddadig en duister spel, Pupperazzi Het is een onafhankelijk spel over het maken van foto’s van honden. Pupperazzi Het ziet ernaar uit dat het weer een solide indie-game in de Xbox Game Pass-reeks wordt en zeker aantrekkelijk is voor diegenen die van ontspannende games houden.


Vier honden op de promenade door Pupperazzi

Pupperazzi Het is niet de enige day one indiegame die op 20 januari naar Xbox Game Pass komt. Windjammers 2 Volgende week wordt ook een Xbox Game Pass gelanceerd om de klassieke arcadesportfranchise voor moderne consoles nieuw leven in te blazen. het origineel windmolens Het is de laatste tijd erg populair, ook al werd het oorspronkelijk uitgebracht in het midden van de jaren 90, dus Windjammers 2 Daarop willen inspelen door een bijgewerkte versie van het concept aan te bieden. De jury is er nog niet uit of Windjammers 2 Het zal hetzelfde succes hebben als zijn voorganger, maar fans zullen het volgende week te weten komen.

Eindelijk, de game die aantoonbaar de komende week de komende Xbox Game Pass-releases zal overtreffen, is regenboog zes extract. terwijl regenboog zes sig Het is een multiplayer-ervaring in PvP-modus, regenboog zes extract Richt zich op PvE-coöpspel. Ongetwijfeld de eerste grote release van een nieuwe game van het jaar, regenboog zes extract Hij heeft spelers die samenwerken als regenboog zes Operators om doelstellingen te voltooien en te vechten tegen een dodelijke buitenaardse dreiging.

Alle vijf deze games zullen beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass-abonnees om te spelen op dezelfde dag dat ze worden gelanceerd, dus fans hebben veel om naar uit te kijken volgende week. 20 januari is een grote dag voor Xbox Game Pass, maar fans van 18 januari mogen ook niet uitslapen Niemand redt de wereld Het heeft zeker veel potentie. In de tussentijd wordt het interessant om te zien of er volgende week meer Xbox Game Pass-games komen; Fans zullen voor de zekerheid gewoon moeten wachten op de officiële aankondiging van Microsoft.

MEER: Beste multiplayer-games op Xbox Game Pass


kika
Twitch Streamer en YouTuber Kika zijn op 21-jarige leeftijd overleden

De Servische Twitch-beroemdheid en YouTuber Kristina ‚Kika‘ Dukic, vooral bekend van het spraakmakende CSGO-spel, is op 21-jarige leeftijd overleden.

Lees het volgende

Over de auteur

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"