Spiele

Xbox Game Pass Ultimate-abonnees krijgen deze maand een nieuwe Halo Infinite-varkensverf

hoe dan ook oneindige uitstraling Spelers hebben sinds de lancering problemen gehad met aanpassingen en de game bevat veel verschillende manieren waarop spelers hun uiterlijk kunnen aanpassen. Dit omvat het maken van hun eigen schilden, wapens en zelfs voertuigen oneindige uitstraling Een unieke visuele ervaring die spelers naar eigen wens kunnen aanpassen.

de laatste van deze oneindige uitstraling Aanpassingsopties zijn een nieuwe verf die naar het varken komt, een andere look aan de oneindige uitstraling Uitgebreid voertuigarsenaal. De nieuwe skin is echter alleen beschikbaar voor spelers die zijn geabonneerd op Xbox Game Pass Ultimate, waardoor dit exclusief is.

Gerelateerd: Halo Infinite Player gebruikt de theatermodus om nog betere gameplay spannender te maken

Nieuws over de nieuwe oneindige uitstraling De gekleurde verf is gebroken door de ambtenaar Hallo Een Twitter-account, dat aangaf dat paint geclaimd kan worden via de Perks Gallery op Xbox of pc, of via de Xbox Game Pass mobiele app. De tweet merkt ook op dat de wrap slechts een van de vele maandelijkse beloningen is die spelers kunnen ervaren als ze besluiten zich aan te melden voor de Ultimate Game Pass.

Helaas werd de tweet over het algemeen koud ontvangen. Een gebruiker merkte op dat deze nieuwe verf de vierde laag van het varken in een groene tint zou zijn, en voegde eraan toe dat ze in de toekomst graag een verscheidenheid aan kleuren zouden zien. Een andere gebruiker reageerde op de tweet en zei dat er nieuwe kaarten moeten worden toegevoegd; Momenteel zijn er in totaal 10 kaarten in het spel, maar sommige kaarten zijn exclusief voor bepaalde spelmodi. Een andere gebruiker antwoordde dat de skin er goed uitziet, maar dat ze een stappenplan met details op prijs zouden stellen: oneindige uitstraling Op weg naar het volgende jaar.

sinds de lancering, oneindige uitstraling Hij presteerde goed, met lof van zowel spelers als recensiecentra oneindige uitstraling Zowel voor de campagne als de multiplayer. Het spelersbestand heeft echter problemen met het genereren van inkomsten. Nu, met een exclusieve varkensverf opgesloten achter een maandelijkse abonnementsmuur buiten de game, is er meer brandstof aan dat verhaal toegevoegd.

Het koppelen van andere producten aan het genereren van inkomsten met games is niets nieuws: veel spelers kunnen zich herinneren wanneer Mountain Dew en Doritos XP-codes introduceerden voor Plicht Games, 343 hebben al samengewerkt met merken om het te zeggen oneindige uitstraling Codes op producten. Ondertussen kunnen Xbox Game Pass Ultimate-abonnees exclusieve cosmetica van de game blijven verwachten.

oneindige uitstraling Nu beschikbaar voor pc, Xbox One en Xbox Series X.

MEER: Halo Infinite: Hoe de Harbinger Boss te verslaan


amouranth twitch geblokkeerde youtube-video
Amouranth keert terug naar Twitch na driedaagse ban

Twitch heeft zijn vijfde verbod op de populaire omroep Amoranth ongedaan gemaakt, waardoor het na slechts drie dagen terug kan keren naar het streamingplatform.

Lees het volgende

Over de auteur

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"